Nieuw kleuterlesuur bij Slank en Kwiek

NIEUW: Kleutergym op zondagmorgen bij Slank en Kwiek!

Gymnastiek en Turnvereniging Slank en Kwiek Voorschoten geeft vanaf 3 juni 2018 elke zondagmorgen kleutergym van 10.30 – 11.30 uur.

Deze les wordt gegeven in gym- en turnzaal De Voorsprong, Oude Adegeesterlaan 3, Voorschoten. LET OP: zondag 1 juli is de les eenmalig in de Frans de Vette zaal (Kuyperbrink 11, Voorschoten)

Tijdens deze lessen leren kinderen op een speelse manier bewegen. De kinderen gymmen en turnen op alle toestellen. Ze gaan klimmen, klauteren, balanceren, rollen en nog veel meer. Hiermee verbeteren ze hun motoriek, vergroten ze hun zelfvertrouwen en leren ze samen spelen met andere kinderen. En boven alles is het vooral heel leuk en gezellig om te doen.

Vindt u het leuk om uw kind mee te laten doen? Leden van Slank & Kwiek mogen tot aan de zomervakantie gratis de les op zondag bijwonen. Voor niet leden geldt dat er twee keer een gratis proefles gevolgd kan worden, daarna mag er voor €2,50 per les worden deelgenomen. Na de zomervakantie geldt een tarief van €80,- voor 6 maanden.

Klik hier voor de flyer.

Meer informatie over Slank en Kwiek? Kijk verder deze website of klik naar dit

e-mailadres: technischezaken@slankenkwiek.nl