Over Slank en Kwiek

Op deze pagina’s kunt u verschillende informatie vinden over Slank en Kwiek en de activiteiten van de vereniging. Zo kunt u het lesrooster vinden en is er informatie te vinden over de verschillende disciplines die bij Slank en Kwiek worden aangeboden.

Slank en Kwiek Voorschoten: locaties turnzalen

De locaties waar de trainingen van Slank en Kwiek plaats vinden zijn de gymzaal Frans de Vette (FdV), Kuyperbrink 11 in de wijk Noord-Hofland en de gym- en turnzaal De Voorsprong, Oude Adegeesterlaan 3 (OAL) in de wijk Nassau, Voorschoten. Zie ook de pagina contact maken.

Slank en Kwiek is lid van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en ingedeeld in het werkgebied Zuid-Holland Noord.

In deze zalen worden van maandagmiddag tot vrijdagavond trainingen gegeven. Deze trainingen lopen uiteen van recreatie uren turnen, selectietrainingen turnen, conditiegym.

Proeflessen turnen

turnen bij slank en kwiek voorschotenBen je na het lezen geïnteresseerd om een keer mee te trainen bij Slank en Kwiek, kom dan gerust een keer langs bij de betreffende training voor twee gratis proeflessen! Meer informatie vindt u hier.

Contact

Voor vragen of opmerkingen van (sport)technische aard (o.a. informatie over het les aanbod) kunt u via email contact opnemen met: technischezaken@slankenkwiek.nl