Peuter- en kleutergym

peutergym kleutergym voorschotenZowel voor gym voor de allerjongsten als voor gym voor iets oudere kinderen bent u bij Slank en Kwiek aan het juiste adres.

In tijd waarin steeds meer jongeren en kinderen te maken hebben met overgewicht kan er niet vroeg genoeg gestart worden met sporten. Daarom kan er bij Slank en Kwiek al gesport worden vanaf 1,5 jaar, tijdens het peuterlesuur.

Voor kleuters van 4 tot 6 jaar is er een trainingsmogelijkheid op woensdagmiddag (13.30-14.30 uur), in gymzaal Frans de Vette,  Kuyperbrink 11 (wijk Noord-Hofland) .

Peutergym

Peuters vanaf 1,5 tot 3 jaar zijn samen met papa of mama van harte welkom om te komen sporten op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. Er wordt spelenderwijs kennis gemaakt met gymnastiek en het begin van onderdelen, die je later nodig hebt als je gaat turnen, b.v. een koprol die je maakt vanaf een landingsmat die op de bank ligt. Ook een zangspelletje wordt niet vergeten. Locatie: gymzaal Frans de Vette! (Kuyperbrink 11).

Kleutergym

Op woensdagmiddag zijn de meisjes en jongens van 4 tot en met 6 jaar welkom van 14.30-15.30 uur. Locatie: gymzaal Frans de Vette (Kuyperbrink 11).

De lessen worden ingevuld met verschillende gymnastiekactiviteiten. Spelenderwijs worden de jongsten in contact gebracht met gymnastiek en turnen. Zo zijn er jongens en meisjes van 5 en 6 jaar die al een mooie handstand, koprol of een radslag kunnen maken of al een perfecte borstwaartsom!

Veel aandacht wordt geschonken aan kinderen die bang zijn. Door onderdelen vaak te herhalen groeien ze over deze angst heen. Het zijn gezellige lessen, maar er wordt ook veel geleerd.

Nog vragen? Stuur een email. Klik hier voor het openen van het emailprogramma.