Sponsoring

Wij zijn als gymnastiekvereniging natuurlijk erg blij dat de gemeenteraad van Voorschoten heeft ingezien dat een turngedeelte met vaste opstelling noodzakelijk is om het huidige niveau van turnen op peil te houden en verder op te schroeven zodat we in Voorschoten mee kunnen blijven doen op het hoogste amateurniveau.

Om het extra turngedeelte van gym- en turnzaal De Voorsprong aan de Oude Adegeesterlaan te financieren, heeft de gemeente Voorschoten gevraagd of zowel Slank en Kwiek als Avanti een financiële bijdrage te leveren voor het turngedeelte. Om deze financiële bijdrage te kunnen bekostigen zijn we bij Slank en Kwiek op zoek naar verschillende sponsoren.

Sponsor Slank en Kwiek Voorschoten

Zowel zakelijke sponsors als particuliere sponsoren zijn van harte welkom om hun steentje bij te dragen. Voor zakelijke sponsoren geldt dat we verschillende advertentiemogelijkheden hebben. Alle kleine beetjes helpen, dus neem vooral contact met ons op als u denkt een bijdrage te kunnen leveren. Contactpersoon sponsoring: Harold Miedema

Bol 7 daagse

Klik hier voor meer informatie en mogelijkheden.

Vriendenloterij

Op dit moment kunt u als lid van Slank en Kwiek de vereniging financieel steunen door mee te spelen aan VriendenLoterij. Maar ook donaties in de clubkas zijn van harte welkom! In de toekomst worden er mogelijk nog andere opties geboden om Slank en Kwiek te steunen.