Turnkleding Slank en Kwiek

Slank en Kwiek heeft leverancier CEK bereid gevonden om via hen de verenigingspakjes te bestellen voor de leden van Slank en Kwiek. Op deze manier kan iedereen op een makkelijke manier zijn/haar eigen turnpakje bestellen. Met wedstrijden loopt iedereen er dan mooi verzorgd bij.

Turnpakjes Slank en Kwiek

U kunt turnpakjes, voor zowel de meisjes als de jongens, bestellen door hier te klikken. Voor de jongens kunt u hier ook het bijbehorende zwarte broekje bestellen. Houd er rekening mee dat de levertijd circa 8 weken is. Om de juiste maat van het turnpakje te bepalen, wordt geadviseerd vóór het bestellen, een pakje van een vriendinnetje/vriendje te passen. Omdat het turnpakje voor een lid van SLANK EN KWIEK bij de leverancier op maat gemaakt wordt, is het niet mogelijk een besteld pakje om te ruilen!

Witte spanbroeken

Er zijn nog enkele witte spanbroeken voor de jongens bij SLANK EN KWIEK op voorraad. Hiervoor kan contact worden opgenomen met kleding@slankenkwiek.nl

De prijzen voor deze spanbroeken (wit) zijn: 39 euro. Voorradig zijn (per 1 maart 2018):

Maat 128 2 stuks
Maat 140 1 stuks
Maat 152 2 stuks
Maat 164 3 stuks
Maat S 2 stuks

Indien jouw maat er hierboven niet bij staat, kan de spanbroek ook worden aangeschaft bij de firma CEK.

Trainingsbroeken, shirts en vesten

De rode trainingsbroek, die niet verplicht is, kan besteld worden bij Koppers Sports via http://www.kopperssports.nl  (omschrijving: macron-indus-traningsbroek kleur rood). Levertijd: circa 4 werkdagen.

Het witte Slank en Kwiek sweat-vest, niet verplicht maar wel erg leuk, kan worden voorzien van je eigen naam. Te koop bij bijvoorbeeld www.bedrijfs-kleding.nl Na ontvangst kan het bedrukken worden verzorgd door: Emco, Flevodwarsweg 9c, 2318 BW  LEIDEN. Telefoon 071 522 50 27. Hier is men volledig op de hoogte van de opdruk van SLANK EN KWIEK.

Iets niet duidelijk of méér informatie over de kleding van SLANK EN KWIEK? Contact via email: kleding@slankenkwiek.nl.

Rekeningnummer voor kledingbetaling aan Slank en Kwiek: NL83 INGB 0006 9417 86.