Vriendenloterij

Een manier om als particulier Slank en Kwiek financieel te steunen is door middel van dedefault alt text VriendenLoterij. De VriendenLoterij is een loterij waarbij je zelf bepaalt welk goede doel je wilt steunen. Dit goede doel kan ook Slank en Kwiek zijn! Dus meedoen aan de VriendenLoterij dient twee doelen: U maakt elke trekking kans op vele mooie prijzen en steunt Slank en Kwiek ook met het inzamelen van geld voor de nieuwe gymzaal met een echt turngedeelte en de inrichting van de Verenigingsruimte.

Als je meespeelt in de VriendenLoterij dan maak je kans om een ‘belevenisprijs’ te winnen. Dit zijn prijzen die u kunt ‘delen en beleven’ met vrienden of familie. Denk hierbij aan bioscoopkaartjes, dinercheques, ballonvaarten, weekendjes weg en (ski) vakanties. Zie voor meer prijzen ook de site van de VriendenLoterij.

Een lot in de VriendenLoterij kost (vanaf januari 2023) slechts slechts € 15,25 per speelronde/trekking. Er zijn vijftien trekkingen per jaar. U kunt uw lot op elk gewenst moment opzeggen. De helft van uw inleg gaat rechtstreeks naar Slank en Kwiek, iedere trekking opnieuw!

Klik hier om Slank en Kwiek te steunen en ook nog eens kans te maken op één van de prachtige prijzen! Als u al meespeelt met de VriendenLoterij dan kunt als goede doel kiezen voor Slank en Kwiek. Als u belt met de VriendenLoterij (0900 300-1400 20 ct p/m) dan kunt u het goede doel van uw huidige lot omzetten naar Slank en Kwiek.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

De VriendenLoterij verwerkt uw gegevens volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Als u geen prijs stelt op onze informatie dan kunt u dit schriftelijk melden aan VriendenLoterij, Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam. Meer info kunt u vinden op de site van de VriendenLoterij.