Slank en Kwiek rond nijntje af met een feestelijke bijeenkomst

Zondag 16 april 2023 was het groot feest bij Slank en Kwiek. Bijna 70 peuters en kleuters behaalden, onder toeziend oog van de in grote getale aanwezige ouders en een superenthousiast publiek, hun nijntje Beweegdiploma! 

In de twintig lessen in het seizoen 2022-2023, met ieder een eigen thema, zoals bijvoorbeeld nijntje vliegt, nijntje in de dierentuin, Kerstfeest met nijntje en de twee grote favorieten nijntje en het piratenavontuur en nijntje en de ijscokar, nam nijntje de kinderen mee langs allerlei beweegstations waar zij (zonder het zelf door te hebben) aan de slag gingen met het ontwikkelen van de basisvaardigheden van het bewegen: balanceren, kruipen, rollen, diverse loopvormen, gooien en vangen, klimmen en nog veel meer kwamen op speelse wijze iedere les aan bod. 

Stuk voor stuk hebben alle kinderen een grote groei doorgemaakt in hun motorische ontwikkeling, iets waar zij de rest van hun leven profijt van zullen hebben. En misschien wel de belangrijkste les die ze hebben meegekregen: gymnastiek en bewegen is plezier!

Na de zomervakantie 2023, wanneer is nog niet bekend, start weer een nieuwe nijntje lescyclus. Houd onze website (www.slankenkwiek.nl) en facebookpagina goed in de gaten voor informatie over het lesrooster en de inschrijfmogelijkheden.

Klik op bovenstaand plaatje voor een compilatiefoto.