Meiden van S&K turnen op toernooi van T2W

Vandaag, 8 april 2023, met de meisjes ( pupillen niveau 5 en 6) een super leuke wedstrijd gehad in Sommelsdijk, tijdens het Turn2Win toernooi.

De wedstrijden vóór ons, liepen helaas en door omstandigheden uit, waardoor het startsein 1,5 uur later begon. Maar dat mocht de pret niet drukken en we hebben gewoon lekker in de zon, zitten kletsen en de tijd vloog zo voorbij.

De meisjes waren best zenuwachtig, maar hebben het prima gedaan. In niveau 5 werd Danielle nr 9 (met een zeer leuke vloeroefening), Emilie nr 8 (met een mooie brugoefening: 2de in haar niveau), Joanna nr 6 met 2 keurige sprongen, dus dat is voortaan geen probleem meer. Mila nr 4, had haar zenuwen dit keer goed onder controle, waardoor zij zeer stabiel elke oefening liet zien en Pippa dat eigenlijk ook deed (met net wat meer netheid) en op het podium stond met een fraaie 2de plaats !

In niveau 6 deden de meisjes, het tegelijkertijd, het ook prima, maar daar was de spanning iets meer van de gezichten af te lezen. Toch kregen Eva, Lorijn en Quinty ze goed onder controle: goede cijfers op de brug en op sprong en ook de balk en vloer ging eigenlijk volgens verwachting. Prima resultaten: Eva werd nr 7 , Lorijn nr 4 en Quinty nr 1 !

Hierna hebben wij, gezellig met elkaar, wat gegeten, om deze dag goed af te sluiten.

Ik (Christa) ben als trainster, super trots op jullie. Klik hier voor de foto en klik hier voor de persoonlijke resultaten.

(Bianca dankjewel voor het helpen begeleiden vandaag)