Slank en Kwiek doet mee aan de T&F

De inschrijving is geopend voor de Turn en Fundag op zaterdag 25 mei 2019  in Sassenheim. De meisjesleden**) van S&K zijn per email hierover geïnformeerd.

Leden, geboren in de jaren: 2012, 2011, 2010 (7 t/m 9 jaar) hebben ’s-Morgens hun programma en

Leden, geboren in de jaren 2009, 2008, 2007, 2006  (9-10 t/m 13 jaar) hebben ’s-Middags hun programma.

De meisjes**) kunnen meedoen aan deze activiteit door het deelnemersformulier in te invullen en dit met het deelnemersgeld inleveren op de les. Dit kan tot en met woensdag 20 maart 2019. Inleveren kan ook op het adres dat staat aangegeven op het deelnemersinschrijfformulier.

Het is een heel leuke activiteit waaraan door SLANK EN KWIEK al wordt meegedaan sinds de oprichting van S&K in 1970. Naast het recreatieve turnprogramma is er ook een recreatief en superleuk Funprogramma met spel, dans en springen of met acro, dans en springen.

Doe mee en geef je op! Inschrijfstrookje T&F

**)De jongens kunnen meedoen aan de T&F-dag op zaterdag 15 juni 2019 in Zoetermeer. De jongens ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging.

Wat moet je nog verder weten?

Turnkleding: Slank & Kwiek heeft mooie club kleding, zowel voor de jongens als de meisjes hebben we turnpakjes. Voor de binding tussen de leden en de samenhorigheid binnen de vereniging stimuleren we bij Slank & Kwiek het gebruik van een turnpakje (niet alleen op wedstrijden, maar ook tijdens de lessen). Heb je nog geen Slank en Kwiek turnpakje? Bestel hem dan hier. Mocht het echt niet lukken het Slank en Kwiek turnpakje aan te schaffen, dan mogen de meisjes  hun eigen turnpakje aan (geen broekje of shirt/hemd).