Jongens SLANK EN KWIEK turnen op Turn en Fundag

Bovenste rij (4): Sven, Thijs, Abel, Julinde Midden (3): Collin, Chris, Tyerbe Onderste rij (6): Hugo, Tygo, Ben, Thom, Dylan, Rahmoune

Zaterdag 15 juni 2019 was er weer een geslaagde Turn&Fundag als onderdeel van de KNGU / Dutch Gasmnastics. Dit keer deden, in de middaguren in sporthal De Oosterpoort in Zoetermeer, van SLANK EN KWIEK alleen de jongens mee. Er waren totaal 11 jongens van S&K.

Tyerbe en Thijs mochten het spits afbijten voor onze jongens in niveau 19. Tyerbe maakte hele mooie sprongen op de minitramp en Thijs liet een keurige vloer oefening zien, waarmee hij mooi eerste mee werd.

Daarna waren Chris, Colin, Abel, Tygo en Jesper aan de beurt in niveau 17. Chris en Colin hebben allebei een sterke wedstrijd geturnd. Abel heeft een erg mooie oefening op ringen geturnd en werd eerste! Tygo heeft hele knappe sprongen op de minitramp laten zien en Jesper had een fraaie vloeroefening.

Ten slotte turnden Thom, Dylan, Ben en Sven op niveau 15. Thom turnde een erg goede wedstrijd en werd eerste., Dylan liet twee keurige sprongen zien, Ben had een hele mooie vloer oefening en wist tweede te worden en tot slot liet Sven een nette oefening op ringen zien. Het was heel leuk om te zien hoe alle jongens bij elkaar gingen kijken en elkaar aanmoedigen elke keer wanneer iemand van Slank en Kwiek moest turnen.

Na de wedstrijd was het tijd voor ‘fun’-deel van het programma. Hier hebben de jongens zich lekker uitgeleefd op de tumblingbanen, vonden ze het heel leuk om de röhnrad uit te proberen en hebben met z’n allen matjesvoetbal gespeeld.

Al met al dus een hele geslaagde en vooral gezellige dag.

 

Uitslagen staan in de Agenda (-datum)