Goed resultaat T&F-turnsters SLANK EN KWIEK

In sport- en turnhal Broekplein in Leiden, hebben zaterdag 8 december 2018 drie turnsters van gymnastiekvereniging SLANK EN KWIEK Voorschoten meegedaan aan turnwedstrijden. Nicole Krabben en Sanne Barends turnden in de categorie ‘Jeugd’ op niveau 3 en Wies Jansen turnde eveneens op niveau 3, maar in de klasse ‘Junioren’. Wegens een blessure kon Anna Breedeveld niet meedoen.  Nicole en Sanne turnden in de Sporthal en Wies in de Turnhal.

Nicole en Sanne turnden erg goed, maar de balk was helaas soms te smal en dat kostte aftrekpunten bij het afstappen. Was dit niet gebeurd waren zij zeker hoger geëindigd. Het toestel Spanbrug ging heel goed. Sanne deed voor de 1e keer op een wedstrijd de afsprong salto alleen en Nicole haalde een super hoog cijfer vanwege haar netheid en het doorgaan van de oefening zonder een stop in de oefening: 14,15 punt. Ook de Minitramp en Vloer gingen prima. Met een totaal van 50,75 punt haalde Nicole de 8e plaats en Sanne met 49,40 punt de 9e plaats op een totaal van 16 meisjes.

Wies turnde eveneens een goede wedstrijd. Op de balk bleef ze gelukkig staan, op de Spanbrug deed ze voor de 1e keer op een wedstrijd de afsprong salto alleen. Vloer en Minitramp gingen ook goed en aan het einde bij de uitslagen bleek dat Wies de 1e prijs had gehaald met 51,85 punt. Geweldig.

Een leuk succes voor de turnsters en de trainers: Christa, Julinde en Willy.

Uitslagen