Bij Slank en Kwiek het nijntje Bewegingsfeest

Nijntje Beweegdiploma: laatste lessen dit seizoen

Woensdag 3 juli en zondag 7 juli 2019 kunnen de kleuters èn peuters, die lid zijn van GV Slank en Kwiek Voorschoten, meedoen met het nijntje Bewegingsfeest en zullen zij na afloop een nijntje Beweegdiploma ontvangen.

De kinderen gaan rollen, duikelen, balanceren , kruipen, huppelen, hinkelen, glijden, klauteren, diepspringen, steunspringen, springen, schommelen, zwaaien, met een bal rollen en stoppen, met een ballon tippen, stuiten, werpen, vangen, mikken, slaan, voortbewegen met je voet met een pittenzakje erop, met een bal over een gevarieerd parcours, tegen een bal schoppen kleine afstand/grote afstand kortom teveel om allemaal op te noemen. Belangstellenden kunnen komen kijken.

Op woensdag 3 juli is het nijntje Bewegingsfeest in de gymzaal Frans de Vette, Kuyperbrink 11, 2253 VX Voorschoten, voor leden van 3 en 4 jaar om 13.45 uur, voor leden van 5 en 6 jaar om 14.45 uur en voor de Ouder en Peuterles om 15.45 uur.

Op zondag 7 juli is het nijntje Bewegingsfeest in de Gym en Turnzaal “de Voorsprong”, Oude Adegeesterlaan 3, 2252 KZ Voorschoten van 10.30 – 11.30 uur voor leden van 4, 5 en 6 jaar.

Lijkt het u wat voor uw kind om na de start van het komende seizoen om mee te doen aan het nijntje Beweegdiploma? Zondag 14 juli is de laatste les van dit seizoen en we starten weer met de lessen op maandag 2 september 2019 en verder.

Kijk voor inlichtingen ook op de website van Slank en Kwiek. www.slankenkwiek.nl