Slank en Kwiek meisjes springen met resultaat

In Noordwijk zijn zaterdag 18 november 2017 de jaarlijkse B- en C-groepsspringwedstrijden gehouden, georganiseerd door het rayon Zuid Holland Noord van de Koninklijke Nedderlandse Gymnastiek Unie. Dit keer was dit in sporthal de Duinwetering in Noordwijk en de ontvangende gastvereniging was gymvereniging DOS.
Slank en Kwiek Voorschoten, deed mee met 1 groep meisjes van 11, 12 en 13 jaar in de categorie 10-16 jaar op C-niveau. Deze groep meisjes hangt, tussen het D- en C-niveau in, maar toch is er gekozen voor het C-niveau (wat moeilijker): dit keuze-oefestof is èn de meisjes de komende jaren, nog kunnen groeien in dit niveau.
De opdracht voor de meisjes was: netjes werken, plezier hebben, werken aan het groepsgevoel en je uiterste best doen. Én het is natuurlijk weer een wedstrijdervaring. Hieraan hebben ze zich keurig gehouden. Met als resultaat, een zeer gezellige wedstrijd met als uitkomst een 7de plaats op lange mat, een 12de plaats met minitrampspringen en een 12de plaats met airtumblingspringen.
Met een tevreden gevoel ging iedereen naar huis en gaan de tursters en de coaches zich de komende tijd richten op de Slank en Kwiek ClubKampioenschappen en de NTS-wedstrijden in 2018.