Slank en Kwiek en de Grote Clubactie

Update 2

Nadat de GCA 2017 van start is gegaan, zijn de leden gestart met de verkoop van loten GCA. Familieleden zijn aangesproken en er is bij de voordeur van huizen aangebeld.

De GCA loop nu ten einde. De ‘contante’ loten zijn uitverkocht en nu worden de verkoopboekjes van de leden ingezameld en de machtigingsformulieren in de computer van de GCA ingevoerd. Als dat is gebeurd èn de incasso van de verkoop van de loten is geslaagd en op de rekening van de GCA is bijgeschreven, wordt ook de opbrengst, na aftrek van kosten, voor Slank en Kwiek zichtbaar. Nog even geduld……

De trekking van de loterij heeft plaatsgevonden (14 december 2017). Klik op link voor de uitslag.

Maar de grootste winnaar is natuurlijk Slank en Kwiek. Dankzij alle verkopers. Hulde!

_____________________________

Zaterdag 16 september 2017 gaat de jaarlijkse Grote Clubactie (GCA), voor de 45e keer, van start. Ook Slank en Kwiek heeft zich weer ingeschreven voor deelname.

De voorbereidingen zijn binnen de vereniging in gang gezet. In de week vóór de 16e september worden de bestelformulieren en machtigingsformulieren voor de koop van loten aan de leden beschikbaar gesteld. Nadat het één en ander aan de leden is uitgereikt, is het de bedoeling zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit kan aan opa’s en oma’s, andere familieleden, buren, collega’s en zo meer. Verkoop aan mensen in de omgeving van je huis is ook mogelijk.

Ben je een goede verkoper, 20 loten of meer, dan stelt de vereniging per 20 loten, een kadobon beschikbaar. Die bon krijg je wanneer het geld van de verkoop door Slank en Kwiek is ontvangen.

Ook is er een door de GCA georganiseerde actie met de naam www.kids.clubactie.nl

Span je in en doe iets voor Slank en Kwiek. De opbrengst komt ten goede aan de vereniging en de vereniging wordt er beter van.