SLANK EN KWIEK ALV 2018

HERINNERING ALV 10 april

Hoe staat het met voortbestaan van GV Slank en Kwiek op dit moment?

De ‘technische kant’ van S&K: weinig mee aan de hand. De leden kunnen gymmen en turnen.

3 lege stoelen………

Maar aan de bestuurlijke- organisatorische kant des te meer.

Het aantal personen dat aan de bestuurskant leiding geeft aan de vereniging, daalt. Er zijn vacatures. Niet zoveel als op het plaatje hiernaast, maar toch: 3.

Op dit moment ziet het er naar uit dat er na afloop van de komende Algemene Leden Vergadering (ook wel Jaarvergadering genoemd), op een nog vast te stellen datum in de verenigingsruimte van gym- en turnzaal ‘De Voorsprong’ nog maar 2 personen, van de 5,  in het bestuur, over zijn!!

Staat het voorbestaan van Slank en Kwiek op de agenda? Er is wat twijfel.  En dat mag niet en is niet de bedoeling. De nood is hoog.

Waar behoefte aan is en wat er nodig is, zijn personen die hun schouders onder de bestuurlijke poot van SLANK EN KWIEK willen zetten en daarmee bereid zijn de vereniging te willen ‘dragen’. De handen in een slaan.

Concreet:

         Bent u onze nieuwe collega in het bestuur van SLANK EN KWIEK ?

De vereniging doet een beroep op de ouders van leden èn de leden zelf. Doe iets! Denk na over de bestuursproblematiek en kijk om u heen, raadpleeg uw netwerk. Iets voor u zelf? Weet u iemand ? Geef contactgegevens aan ons door, via ledenadministratie@slankenkwiek.nl  Wij horen heel graag van u.

Zie hier ook de flyer uit de vitrinekast in de gymzalen, of deze flyer.