Nijntje Beweegdiploma

Let op! We zijn inmiddels gestart met de lescyclus, instromen is niet meer mogelijk in verband met een teveel aan reeds gemiste lessen.

Zodra de Nijntje lescyclus afgelopen is (eind januari 2022) beginnen de normale lessen weer en kunt u uw kind daarvoor inschrijven.

Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiƫle basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling!

De KNGU heeft het nijntje Beweegdiploma in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat alle kinderen van 2 t/m 5 jaar de kans krijgen zich op motorisch gebied optimaal te ontwikkelen. Het programma is zorgvuldig door de KNGU samengesteld en wordt bij Slank en Kwiek gegeven door speciaal gecertificeerde trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma.

Voor meer informatie over het nijntje Beweegdiploma: klik hier 

We vinden het bij Slank en Kwiek heel belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen zich zo goed mogelijk te ontwikkelen, want daar heb je de rest van je leven profijt van. Ons doel: alle kinderen een Beweegdiploma laten halen, net zoals een zwemdiploma eigenlijk.

Nijntje Beweegdiploma in 2022

Na de zomervakantie in 2022 starten we met een nieuwe lescyclus van 20 lessen. In de loop van het voorjaar van 2022 delen we op deze pagina meer informatie over de startdatum, lesuren, kosten en inschrijving. Neem voor vragen contact op met Florine door te mailen naar fondsen@slankenkwiek.nl.

Alle Nijntje Beweegdiploma lessen vinden plaats in de Frans de Vette gymzaal.

Let op: Met het oog naar Corona, mogen we weer met nijntje aan de slag. Let wel op de maatregelen Corona.