Nijntje Beweegdiploma

Opgeven voor het nijntje beweegdiploma kan hier.

Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling!

De KNGU heeft het nijntje Beweegdiploma in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat alle kinderen van 2 t/m 5 jaar de kans krijgen zich op motorisch gebied optimaal te ontwikkelen. Het programma is zorgvuldig door de KNGU samengesteld en wordt bij Slank en Kwiek gegeven door speciaal gecertificeerde trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma.

Voor meer informatie over het nijntje Beweegdiploma: klik hier 

We vinden het bij Slank en Kwiek heel belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen zich zo goed mogelijk te ontwikkelen, want daar heb je de rest van je leven profijt van. Ons doel: alle kinderen een Beweegdiploma laten halen, net zoals een zwemdiploma eigenlijk.

Na de zomervakantie in 2021 starten we vanaf woensdag 1 september met de lescyclus van 20 lessen. Voor slechts €60,00 kan jouw kind daaraan meedoen én aan het eind van de cyclus het diploma behalen.

Je kan je kind inschrijven voor een van de volgende wekelijkse lessen:

– Maandag: 15:30 – 16:30 (4 t/m 6 jaar)
– Woensdag: 13:45 – 14:45 (3 en 4 jaar)
– Woensdag: 14:45 – 15:45 (5 en 6 jaar)
– Woensdag: 15:45 – 16:45 (1,5 t/m 3 jaar inclusief ouders

Inschrijven kan via deze link.

Let op: Met het oog naar Corona, mogen we weer met nijntje aan de slag. Let wel op de maatregelen Corona.