Deelname S&K aan TF dag 12+

Enkele meiden van Slank en Kwiek hebben meegedaan aan de Turn en Fundag voor 12 jaar en ouder (TF12+)

Op de foto Julinde, Sanne, Carlijn en Anne

Zaterdag 14 december 2019 hebben enkele meiden van Gymnastiekvereniging Slank en Kwiek Voorschoten deel genomen aan de Turn en Fundag 12+ van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie/Dutch Gymnastics in Leiden. Sanne Barends en Anna Breedeveld turnden op het niveau TF2 in de categorie Junior en Carlijn van Adrichem turnde in de categorie Jeugd niveau TF4. De turnsters hebben allemaal hele mooie oefeningen en elementen laten zien.

Als eerste onderdeel was er de evenwichtsbalk. Sanne heeft een hele mooie salto af gedaan met een goede landing , waar ze in de training nog moeite had om te blijven staan. Anna heeft een hele nette radslag gedaan op balk. Ondanks dat ze deze heel eng vind om te doen is hij heel goed gelukt. Carlijn heeft een ook hele goede overslag van de balk af gedaan. Vervolgens gingen de meiden naar de vloer. Hier hebben ze allemaal een mooie oefening neergezet. Daarna gingen ze naar de minitrampoline toe en heeft Carlijn voor het eerst op een wedstrijd hurksalto gesprongen en deze ging heel goed. Sanne en Anna hebben een keurige streksalto gedaan, met ook een mooie landing. Als laatste was er het toestel brug met ongelijke leggers. Sanne turnde hier een keurige zolendraai gedaan, waarmee zij in de training soms nog moeite mee had. Anna liet ook een keurige oefening zien met een goede salto van de brug af. Evenzo Carlijn,  hiermee wist ze als eerste te eindigde van haar niveau.
Nadat de wedstrijd voorbij was, was er nog een fungedeelte waar de meiden zelf nog konden turnen en meedoen aan de spelen.

De dag werd afgesloten met de prijsuitreiking. Sanne wist een hele mooie derde plek te behalen, Anne werd mooi vierde en Carlijn werd vijftiende. Al met al een hele geslaagde en vooral gezellige dag! Klik hier voor de resultaten.