Damesleden Slank en Kwiek sluiten het seizoen af met strandwandeling

Traditie is traditie, gelukkig veranderen sommige dingen nooit! Want al weer voor de 42ste keer trokken de senioren-damesleden van Wil (maandag uren) dinsdag 27 juni 2017 op de fiets richting het strand van Katwijk voor een lekkere wandeling. En uiteraard een versnapering na afloop. 

Doordat sommigen al met vakantie waren, was de groep dit keer niet zo groot. Om 19.00 uur fietsen 7 dames van Voorschoten naar Katwijk. Doordat we niet door het Rhijnhoflaantje konden rijden, gingen we dit keer langs de kassen en het vliegveld Valkenburg. Om voor 20.00 uur kwamen we in Katwijk tegenover het Witte Kerkje aan en daar sloten nog 2 dames aan, die met de auto waren gekomen. Af en toe miezerde het, maar het grootste stuk was het droog weer.

Op het strand kwamen we Debby (oud turnlid en dochter van Irene) tegen en natuurlijk ging zij ook mee naar “Zomers” . Daar bestelden we de appelgebak mèt slagroom, koffie, cappuccino, thee en natuurlijk chocomelk met slagroom (we fietsen een tandje harder terug om de calorieën weer kwijt te raken). Het was zeer gezellig aan de tafel en vooral Toos zorgde voor een super leuke noot. Nà de 2e consumptie een lekker glaasje, onwijs gelachen en helaas toen gingen we weer naar huis.

Om 23.00 uur waren we weer in Voorschoten en na elkaar een fijne vakantie gewenst te hebben, hopen Toos, Joyce, Nel, Tiny, Willy, Irene, Joke, Toni en Wil elkaar weer op in het nieuwe seizoen te zien. De 1e les is op maandag 21 augustus 2017.

[cycloneslider id=”strandwandeling17″]