Update: Coronamaatregelen & Coronatoegangsbewijs

Zoals jullie vast hebben meegekregen zijn er tijdens de afgelopen persconferentie weer nieuwe maatregelen voor het sporten bijgekomen. Vanaf 6 november is voor alle sporters boven de 18 jaar een coronatoegangsbewijs verplicht, dit geldt ook voor bezoekers boven de 18 jaar. Voor trainers en vrijwilligers is deze plicht er niet.

We hebben daarom besloten om vanaf dit weekend geen ouders meer in de zaal te laten kijken, als trainers van al deze ouders de toegangsbewijzen moeten checken zou dit te veel tijd in beslag nemen. Dit betekent ook dat u uw kind alleen tot de voordeur mag begeleiden, omdat wij officieel om een bewijs moeten vragen zodra u de zaal betreed.

Voor alle sporters boven de 18 jaar geldt dat je vanaf nu een coronatoegangsbewijs klaar moet hebben staan als je naar de training / les komt. Dit geldt óók voor de ouders van de ouder-peutergymlessen. De trainer van de les zal dit controleren bij binnenkomst in de zaal. Dit zal elke week opnieuw getoond en gescand moeten worden. Het is fijn als je het bewijs en een legitimatiebewijs paraat hebt bij binnenkomst, dan verliezen we zo min mogelijk tijd.

We hopen op begrip van iedereen en we wensen jullie fijne turn/gym/conditietrainingen toe de komende tijd!

Voor vragen kunnen jullie contact opnemen met Johanna (Technische Zaken) via technischezaken@slankenkwiek.nl