Turn-instuif en blokkenbak schoonmaken zaterdag 29 april a.s

De meivakantie lekker afsluiten met een turninstuif, dat is een goed idee! Neem gezellig een vriendje of vriendinnetje mee naar De Voorsprong en kom lekker vrij turnen! Na afloop gaan we de blokkenbak schoonmaken! Dus dat betekent alle blokken uit de bak gooien 🙂

 

Wat?                     Turn-instuif
Wanneer?           Zaterdag 29 april 2017 van 11.00 tot 12.30 uur
Waar?                  De Voorsprong (Oude Adegeesterlaan 3, Voorschoten)
Wie?                      Turnsters van de maandag- en woensdaglessen en turners van de vrijdaglessen
Kosten?               € 2,-  per persoon (s.v.p. gepast in de zaal betalen)
Inschrijven        http://bit.ly/Turninstuif-Meivakantie (gelieve voor 25/4 inschrijven)

 


Slank en Kwiek is in de mei-vakantie weer aan de beurt om de blokkenbak schoon te maken! Die wordt in iedere schoolvakantie schoongemaakt (afwisselend door ons en door Avanti). Onder het motto “vele handen maken licht werk” hopen we dat u wil komen helpen?!

Voorafgaand aan de schoonmaak organiseren we van 11.00 – 12.30 uur een turn-instuif voor kinderen uit bovengenoemde lessen. Natuurlijk mag uw kind één of meerdere introducees mee nemen!

Een deel van onze assistenten volgt ’s morgens een bijscholing geleid door een KNGU-docente en tijdens de turn-instuif kunnen zij het geleerde in praktijk brengen en kan de KNGU-docente de assistenten nog verdere aanwijzingen geven, terwijl uw kind lekker kan turnen! Aan het eind van de instuif mogen alle kinderen helpen om de blokken uit de bak te halen. Dikke pret voor de kinderen!

Met voldoende hulp duurt het schoonmaken van de blokkenbak een uurtje. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd! En ervaring heeft geleerd, dat het eigenlijk ook erg gezellig is om zo met z’n allen voor de club bezig te zijn! Voor alle schoonmakers staat (na afloop) een lekkere lunch klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *