Strandwandeling afsluiting seizoen

Onder dit plaatje…

Dinsdag 13 juli was de dag van de afsluiting van de S&K-Conditielessen seizoen 2020 2021. Een seizoen dat de boeken ingaat als ‘bijzonder’. De pandemie Covid was een lastig opstakel/hindernis voor het doorgaan van de lessen. Maar de afsluiting van het seizoen is in ieder geval doorgegaan!

Een klein dames aantal ging met de fiets naar de boulevard van Katwijk, verreweg het grootste aantal verkoos de auto als vervoermiddel. We verzamelden ons tegenover het Witte Kerkje op de boulevard in Katwijk en vandaar wandelden we toen met z’n allen over het strand. De storm die avond veroorzaakte super hoge golven en het was fantastisch om de surfers in actie te zien.

Er is 3 kwartier gewandeld en daarna gingen we aan de cappuccino, koffie, thee of chocomelk en natuurlijk de beroemde appelgebak, met of zonder slagroom. Het was een leuke groep en ondanks de gezelligheid namen we om ongeveer half 11 afscheid en wensten elkaar fijne vakantie en een mooie zomer. Tot eind augustus, de start van het komende seizoen. 

Heerlijk was het…