Sint met Pieten bij S&K op bezoek

Sinterklaasfeest bij Slank en Kwiek.

Zaterdag 26 november was het heel druk in de Frans de Vette gymzaal in Voorschoten. Zo’n 50 kinderen in de leeftijd van 1 t/m 9 jaar deden goed hun best om het Pietendiploma te halen.  Ze zwaaiden aan de touwen, ze klommen op de dakgoot (evenwichtsbalk) en zorgden ervoor, dat ze niet vielen. Ze klommen omhoog naar de schoorsteen met de cadeaus (wandrek) en renden snel terug om het nog een keer te doen.

Halverwege leerden de juffen Christa en Bianca een leuke Pietendans aan, die ze na een paar keer oefenen best goed deden. Om 11.00 uur kwam een ondeugende Piet, die de kinderen wijs maakte, dat Sint helaas niet kon komen. Dat geloofden de kinderen natuurlijk niet en gelukkig kwam Sint wel met een andere  (lieve) Piet. De kinderen vertelden aan Sint, dat ze heel goed hun tanden poetsen en Sint vond dat geweldig. Daarna lieten de kinderen 2x een  Pietendans zien en Sint en de Pieten vonden het fantastisch. Tot slot mochten ze allemaal een handje aan de Sint geven. De Sint en Pieten moesten er weer vandoor, maar ze hadden wel voor elk kind een prachtig Pietendiploma en een leuk cadeautje. Het was een gezellige ochtend en de kinderen met ouders gingen tevreden naar huis.

Ook zin om je kinderen te laten gymmen of turnen bij een gezellige vereniging, kijk op de website van www.slankenkwiek.nl voor meer informatie.

Klik hier of op het plaatje hierboven voor foto’s