Zomer bij Slank & Kwiek

Wil jij tijdens de zomer actief blijven? Kom dan deze zomer sporten bij Slank & Kwiek en krijg de eerste 2 lessen gratis! Tijdens de zomer bieden wij een speciaal zomerrooster aan. Meedoen kan al vanaf 3 jaar. Naast gym- en turnlessen, bieden wij in de zomer ook conditie lessen aan voor senioren.

Hoe geef ik mij op?
Je kunt je opgeven door in dit bestand te klikken op de datumprikker link van de betreffende les die je wilt volgen. Vergeet niet om achter je naam erbij te vermelden dan het om een Proefles gaat. Dan kunnen onze trainers daar rekening mee houden. Het is niet mogelijk om een proefles te volgen in een selectieles.

Voor deze lessen geldt een minimum van 5 deelnemers per les om de les door te laten gaan. Is dit de avond van te voren niƩt het geval, dan zal de trainer een mailtje sturen (via datumprikker). Check dus altijd van te voren even je e-mail om zeker te zijn of de les doorgaat.

Heb je nog vragen? Twijfel dan niet om, per email, contact op te nemen met Johanna Callies (Technische Zaken S&K) via technischezaken@slankenkwiek.nl