10 medailles voor turners van Slank en Kwiek

Tijdens de districtswedstrijden van Zuid Holland hebben de turners van Slank en Kwiek een goede prestatie geleverd. In totaal zijn er 10 medailles gewonnen door de Voorschotense turners.

Voor de jongste deelnemer van Slank en Kwiek zijn de districtswedstrijden tevens een plaatsingswedstrijd voor de landelijke finale.

Thom Tinga (7 jaar) heeft zich weten te plaatsen voor de landelijke finale. De landelijke finale is alleen weggelegd voor de beste 6 turners per district, Thom deed dit op een overtuigende wijze door een zilveren medaille te winnen in de allerhoogste categorie (talentendivisie).  Koen Dingjan heeft dit ook behaald met een bronzen medaille en veroverde een plek in de finale voor de 4de divisie.  Mike Perel en Jayden Pont komen uit in de 5de divisie. Mike behaalde een zilveren medaille en Jayden ook een 2de plaats.

Voor alle overige deelnemers zijn de districtswedstrijden een goede voorbereiding op het komende wedstrijdseizoen. De turners kunnen met de behaalde resultaten vol vertrouwen  starten aan de landelijke wedstrijden. Dylan Hoogewoonink (instap 2de divisie) werd 11de, Ben Guldenmund (instap 3de divisie) werd 6de, Pupil 3de divisie: Edward Harker (15de), Jesper van Duijn (14de) en in deze categorie ook een medaille voor Niek Oliver (zilver). Matthias Fransen behaalde in de categorie pupil 1ste divisie het kampioenschap.

Luca van Laer jeugd 3de divisie is 6de geworden, in dezelfde categorie won Rahmoune Bouazzaoui  een bronzen medaille. Ricardo Vermeulen ook jeugd maar dan 2de divisie wist met overmacht het kampioenschap te behalen met maar liefst 9 punten verschil op nummer 2.

Hugo Stallenberg (junior 2 3de divisie) en Jelle Lauf (junior 1 2de divisie) werden beide 5de. Ivo Weidema (junior 1 3de divisie) mocht net niet op het podium komen en behaalde een goede 4de plaats. De senioren van Slank en Kwiek komen uit in de 3de divisie.

Stephan Diek, Silvan Fokkens en Damian de Nijs wisten in een sterk deelnemers veld deze wedstrijd met een geweldige prestatie af te sluiten: Silvan goud, Damian zilver en Stephan brons.
Slank en Kwiek is trots op de prestaties van de jongens en heren.